CA_TEMP_1_N31_webview

Spanare & Spejare på WSP

WSP:s roll i Delad Energi-projektet är bland annat att arbeta med matchmaking. Nu har vi dragit igång ett parallellt internt projekt på WSP som dockar in väl till detta. Läs nyheten nedan, och fundera på hur detta kan vara till hjälp för just din organisation.

Nu startar vi vårt WSP Spanare & Spejare nätverk

En organisation och arbetssätt som kan hjälpa ditt företag/nätverk/organisation hitta nya lösningar, affärspartners eller etablera er på nya marknader.

WSP är ett teknikkonsultföretag med expertis inom bl.a. miljö & hållbarhet, infrastruktur och byggnation. Våra konsulter har ett brett kontaktnätverk över hela Sverige  och vet vad som är senaste nytt inom sina respektive områden. Detta vill vi att våra kunder ska få nytta av och därför har vi satt ihop ett kompetensnätverk av ”Spanare och Spejare” som har koll på vad som händer i de olika affärsområdena runtom i Sverige, vi tror nämligen att samverkan mellan ämnesdiscipliner skapar innovation och hållbarhet på långsikt: Vilka företag och organisationer behöver nya miljötekniklösningar; Vilka cleantech-företag erbjuder lösningar på nya utmaningar; Vilka söker samarbete; Vilka vill driva innovations & utvecklingsprojekt? Initialt fokuserar vi på matchmaking inom cirkulär ekonomi, industriell symbios, cleantech och hållbarhet. Vi har även nära samarbete med våra WSP-kontor i Kanada och ett löpande utbyte av företag som vill importera/exportera alternativt etablera sig i de olika länderna.

Vad ser du för möjligheter inom detta? Vad vill du att vi ska Spana och Speja efter åt dig? Hör av dig så pratar vi om vilka möjligheter som finns!

Annie Bengtsson, tel 010-722 61 71
John Karlsson, tel 010-7226392
Charlotte Hauksson, tel, 010-7226268