Delad Energi delar med sig

Välkommen till Nordic Clean Energy Week (NCEW) 21 -25 maj 2018 i Malmö! Och extra speciellt välkommen på vårt event Smart industry through circular economy den 23 maj kl 10.00-10.45!

NCEWheaderdede

När energivärlden kommer till Malmö under NCEW tar vi chansen att lyfta fram Delad Energi. Under tisdag och onsdag hittar ni oss på arenan för Smart Industry på Studio (Nordenskiöldsgatan 24 Malmö) där vi har en utställningsplats. Samtliga partners kommer att finnas på plats ambulerande under dagarna så passa  på att besöka oss och diskutera eller ställa frågor. Missa inte vårt event den 23:e där vi bjuder på filmpremiär och flera talare kommer att berätta om erfarenheter och framgångsfaktorer i Malmös arbete med industriell symbios.

Anmäl dig här!

Vad är NCEW?
De nordiska länderna och EU står värd för världens största energiministermöten. Politiker på absolut toppnivå samlas i Malmö och Köpenhamn för att gemensamt aktivera de globala klimatmålen och påskynda omställningen till fossilfri och hållbar energi. Och samtidigt; för alla som inte är ministrar – men ändå brinner för energifrågan – skapas ett kluster av öppna events, mötesplatser och workshops. Alla är välkomna. Och det är gratis. Ungefär som i        Almedalen. Men nu i Malmö – och på ett stråk mellan Studio, Malmö Live och Malmö Börshus. Möt andra inom näringsliv, organisationer och forskning på plats.

projektpatrtners